Myyntipaikat / romutori

Firmat

Sunnuntai, 4 x 4 metriä / 150 euroa.

Lauantain rakentelupäivä, 4 x 4 metriä / 250 euroa (sisältää sunnuntain). Rakentelun pitää tapahtua lauantaina klo 14 – 18 välisenä aikana.

MYYNTI PAIKKOJA EI VOI VARATA ETUKÄTEEN, paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Huom! Lauantai on rakentelupäivä niille, jotka haluavat pystyttää myyntipisteensä valmiiksi näyttelypäivää varten. Lauantaina paikalla ei ole näyttelyajoneuvoja tai yleisöä. Yöpyminen näyttelyalueella tai tapahtuman pysäköintialueella on kielletty. Alueella on yövartiointia, mutta myyntipisteet ovat myyjien omalla vastuulla.
Lisätiedot firmoille: smcf.ry@gmail.com

VINTAGE ROAD 

Menneen ajan markkinakatu! Tapahtumassa on nyt oma alue vanhoille ja nostalgisille tavaroille. Vintage Road alueelle soveltuvat yritykset joilla on myynnissä mm. vintage vaatteita ja -asusteita, vanhoja käyttöesineitä, sisustustavaraa, rekvisiittaa ja antiikkia, myös retro. Alue sijaitsee keskeisellä paikalla Pilvenmäen vanhan katsomon ja harrasteajoneuvokentän välissä, alue on asfaltoitu.  Myyntipaikan koko 4 x 4 metriä /150€. Lisätiedot smcf.ry@gmail.com

Romutori

Romutorialueen portit avataan romutorimyyjille klo 6.00. Romutoripaikkoja EI VOI VARATA etukäteen vaan ne myydään tulojärjestyksessä. Hinnat alkaen 40€/myyntipaikka.

Aluekartta

Firmakuja, Vintage Road ja romutorin sijainti selviää oheisesta aluekartasta.