Ajankohtaista

Pick-Nick 2024: 

  • Kävelyreitit rompettorille on merkitty ja siimotettu, joten noudatathan annettuja ohjeita. Tämä koskee etenkin ajoneuvojen tuloväylää raviradalle, joten annathan ajoneuvoille esteettömän kulun. Näin vältymme vahingoilta. 
  • Ethän koske toisten ajoneuvoihin ilman omistajan lupaa!
  • Varaa kuumana päivänä tarpeeksi juotavaa itsellesi. 
  • Ethän jätä koiraa kuumaan autoon, lemmikit ovat tervetulleita alueelle kunhan ovat kytkettyinä.
  • Kavio-uralla ajetaan myötäpäivään! 

Pick-Nick Radio soi taajuudella Mhz 89,5 klo 6-17. Kuuluvuus Pilvenmäki ja lähiympäristö. Klo 6-10 cruisingmusiikkia ja 10 -> tapahtuman juonnot, kuulutukset ja musiikit suorana ulos.

Vuoden 2024 Pick-Nick Magazine on tulilla!

Pick-Nick Magazine on kerran vuodessa ilmestyvä,  Pick-Nick tapahtuman käsiohjelma. Lehtiä toimitetaan harrasteajoneuvokerhoille ja sitä jaetaan kevään ja kesän aikana harrasteajoneuvotapahtumissa, sekä tietenkin Pick-Nick tapahtuman portilla jokaiseen ajoneuvoon. Haluatko mahdollisesti mainoksen lehteen tai onko sinulla kuvia vanhoista Pick-Nick tapahtumista?Tämä vuosi on Pick-Nick 40 vuotis juhlavuosi ja olemme kiinostuneita harrastajien ja Pick-Nick käviöiden muistoista ja etenkin kuvista menneiltä vuosilta Pick-Nicistä. Ota yhteys Riika Andersson puh: 044 5829 758 tai  picknick.lehti@gmail.com .

Lehti on tuhti paketti täynnä alan juttuja ja yhteistyökumppaneiden ilmoituksia.

Limbokisat kerhon syntymäpäivillä